Tältä tutut animaatiothahmot näyttävät suosionsa hiivuttua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä haluaisi päästä kurkistamaan, miltä heidän elämänsä näyttäisi erilaisten valintojen jälkeen. Jokainen on varmasti ainakin kerran elämässään risteyskohdassa, joka määrittelee kohtalon avulla toteutuvan elämänsuunnan. Piirroshahmot elävät ikuisesti yhtä onnellisina – vai elävätkö?

Taiteilija Steve Cutts esittelee toisenlaisen tarinan siitä, missä tunnetut hahmot ovat nykyään. Punahiuksinen seksipommi Jessica Rabbit on muuttunut vuosien myötä pikaruokaa ahmivaksi pullukaksi, ja hänen siippansa Roger Rabbit polttaa sohvalla työttömänä tupakkaa ja katselee urheilua.

Aku Ankka ja Repe Sorsa siivoavat katuja, smurffit ovat kodittomia ja Jaska Jokunen on päätynyt nakkikioskin myyjäksi. Kippari Kallella ei mene myöskään hyvin, sillä hän joutuu nykyään turvautumaan kävelyapuun lihasten roikkuessa lötköinä käsivarsien alapuolella. Animaatiovideo esittelee vaihtoehtoisen ja surullisen supersankarielämän, joka ei ole valokeilojen, punaisten mattojen ja kuolemattomuuden sanelema.