Bikinihottiksen selfiet tekevät hyvää – kodittomalle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Selfie on vuoden sana. Enää ei pyydetä vieraita ihmisiä nappaamaan kuvia turistikohteessa tai konsertissa aikaansa viettävistä henkilöistä. Nyt kuvat otetaan itse käsi ojossa tai asiaan tarkoitetulla apuvälineellä. Eräs bikinimalli käytti hyödyksi ulkoisia avujaan selfiebuumin keskiössä.

YouTube
YouTube

Nainen ei kuitenkaan keikistellyt bikineissään huvin vuoksi. YouTuben videobloggaaja Dennis Roady palkkasi naisen poseeraamaan ohikulkijoiden selfiekuviin hyvän nimissä. Ihmiset saivat ottaa mallin kanssa selfiekuvia, mutta heidän täytyi otoksen jälkeen lahjoittaa rahaa kodittomalle. Koska kuvaamispaikaksi valikoitui vilkas Los Angelesin Venice Beach, riitti bikinimallin kupeessa vientiä.

Suurin osa selfien ottajista oli ymmärrettävästi miehiä. Kaunis neitokainen pääsi edustamaan kuvissa samalla, kun auttoi apua tarvitsevaa asunnotonta. Tilannetta voidaan kutsua sellaiseksi, jossa kaikki voittavat tavalla tai toisella.