Kardashianien julkkisvanhemmat: ERO!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin, että Kris ja Bruce Jenner kertoivat ajautuneensa asumuseroon. Tänään TMZ-julkaisu vahvisti pariskunnan jättäneen eilen avioerohakemuksen, joten avioliitto näyttää olevan lopullisesti ohi. Kardashianin kuuluisa sisarusparvi on odotetusti Kris-äitinsä puolella.

Pariskunnan yhteiset lapset asuvat nyt kahdessa eri osoitteessa – Kylie äitinsä kanssa ja Kendall isänsä kanssa. Kris kertoi äskettäin New You -lehdelle, että hänen ei olisi koskaan pitänyt mennä naimisiin Bruce Jennerin kanssa.

Hän katuu Kimin, Khloen, Kourtneyn ja Robertin isästä eroamista enemmän kuin mitään muuta maailmassa. Kris meni aikoinaan olympiavoittaja Brucen kanssa naimisiin saman tien, kun ero Robert Kardashianista astui voimaan vuonna 1991.

Robert Kardashian kuoli syöpään kymmenen vuotta sitten. Hän oli Krisin kanssa naimisissa 13 vuotta. Jennerin erosta on saatu vihiä jo viime vuonna, mutta vasta Krisin siskon Karen Houghtonin rahakas paljastus viihdelehtiin toi totuuden julki ja sai lisäpontta Kardashianien perheen yllä velloville skandaaleille.