18-vuotias Kendall Jenner liian lyhyessä mekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashian-Jennerin perheen 18-vuotias kauniskasvoinen mallisisko Kendall Jenner hylkäsi äskettäin sukunimensä, ilmoitti jättävänsä Rikkaat Kardashianit -realityohjelman ja antoi porttikiellon muotinäytöksiinsä isosiskolleen Kim Kardashianille. Tämä kaikki, koska hänen julkkisperheensä on este malliuralle.

Eilen Kendall kuvattiin Italian Milanossa, jossa hän yrittää parhaillaan saada jalkaa mallimaailman oven väliin. Neitokainen sattui vaan valitsemaan ylleen niin lyhyen pikkumekon, että hän joutui peittämään osan asusta käsillään ja käsilaukullaan, mikä ei liene ollut suunnittelijan tarkoitus.

Taannoin Kendall Jenner kertoi, että hänen täytyy nähdä muita enemmän vaivaa saavuttakseen samanlaista uskottavuutta kuin tuntemattomien perheiden kauniit jälkeläiset. Kendall Jenner on ikäistensä trendien suunnannäyttäjä. Hänet on nähty muun muassa Agua Bendita -malliston keulakuvana, ja hän haaveilee uraa Victoria’s Secretin enkelinä. Ensimmäisissä alastonkuvissaan hän poseerasi syyskuussa 2014.