Mitä ihmettä? Mies yritti sytyttää tupakan viivakoodinlukijalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaikka tupakoiminen mielletään nykyään ällöttäväksi tavaksi, joka vie rahaa ja terveyden, saattaa osa ihmisistä nautiskella sauhuja syöpäkääryleestä täysin rinnoin. Ennen miehillä piti aina olla sytkäri taskussa ainoastaan siksi, jos kaunis nainen sattuisi pyytämään heiltä tulta.

YouTube
YouTube

Nyt verkossa leviää nikotiinia himoitsevan miehen yritys sytyttää savukkeensa palamaan. Mies on ilmeisesti aasialaisessa kaupassa asioimassa. Hän pyytää tiskiltä tulta tupakkaansa, ja myyjä osoittaa sormella hänen taakseen. Mies kuitenkin luulee, että sytytin on hänen edessään pöydällä.

Tiskillä ei kuitenkaan ole kuin viivakoodinlukija. Jokainen voi arvata, mitä sen jälkeen tapahtuu. Nikotiiniriippuvainen mies yrittää sytyttää savukkeensa viivakoodinlukijalla. Ja jälleen kerran on todistettu, että ihmiskunnan älykkyys on pahasti rappiolla.