Pysyvä erektio ja sata orgasmia päivässä – mies seisokkinsa vankina

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksin ihana huipentuma on vartaloa värisyttävä orgasmi. Uskomattoman mielihyvän lisäksi orgasmeilla on runsaasti terveysvaikutuksia. Legendaarinen lausahdus omenasta tulisikin asiantuntijoiden mukaan muuttaa muotoon ”Orgasmi päivässä pitää lääkärin loitolla”.

Harva ihminen kuitenkaan olisi valmis laukeamaan peräti sata kertaa päivässä. Amerikkalainen Dale Decker on seisokkinsa orja, ja miehen erektio on päällä käytännössä koko ajan ja kaikkialla. Hän kärsii harvinaisesta syndroomasta, joka on pakottanut hänet vuodesta 2012 neljän seinän sisään.

– Kuvittele tilanne, jossa sanot parhaillaan jäähyväisiä oman isäsi hautajaisissa ja saat samaan aikaan yhdeksän orgasmia koko suvun edessä, 37-vuotias mies kuvailee oireyhtymäänsä Mirror-lehdelle.

Dale ei pysty poistumaan kotoa, eikä hän voi käydä töissä, koska on satojen orgasmiensa vanki. Hän etsii vaimoineen ja lääkäreineen kuumeisesti hoitokeinoa ikävän ongelman parantamiseksi. Mies on harkinnut jopa itsemurhaa orgasmitautinsa vuoksi.