Tanskalaismies voitti miljoonia lotossa – näin paljasti asian pojilleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vaikka lottovoiton osuminen omalle kohdalle on erittäin pieni todennäköisyys, kantautuu Suomestakin toisinaan uutisia suurista voittosummista. Taannoin esimerkiksi Eurojackpotin 62 miljoonan euron suuruinen voittosumma löysi tiensä espoolaiselle lottoajalle.

YouTube
YouTube

Tuoreella tanskalaisvideolla tapaamme perheenisän, joka on pyytänyt kaksi poikaansa keskustelemaan kanssaan ruokapöytään. Aluksin mies vaikuttaa siltä kuin hänellä olisi kerrotavanaan huonoja uutisia.

Vähän kerrassaan isä kuitenkin paljastaa voittaneensa rahaa, valehdellen vielä toistaiseksi voittosummasta. Lopulta mies kertoo koko totuuden: Hänen voittosummansa oli Tanskan kruunuina noin kahden miljoonan euron arvoinen. Poikien reaktiot ovat näkemisen arvoiset.