We Love The 90’s kiertueelle – ysärin supertähdet Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

We Love The 90-s Festival, Suomen kaikkien aikojen kovin ysärikattaus, tanssitti loppuunmyytyä Suvilahtea Helsingissä yli 30 huippuartistin voimin elokuun viimeisenä viikonloppuna. Nyt tapahtuma lähtee kiertueelle, kun kolmessa kaupungissa järjestetään We Love The 90´s -pikkujoulukiertue.

Lempäälän Ideaparkissa tunnelmoidaan ysärin merkeissä pikkujoulukauden alkajaisiksi 22. marraskuuta. Itsenäisyyspäivän aattona 5. joulukuuta We Love The 90’s Xmas – Winter Arena Tour saapuu Turun Caribiaan ja 13. joulukuuta Seinäjoki Areenalle. Tapahtumissa lavalle astuvat muun muassa Waldo’s People, Basic Element, Pandora ja Alexia.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun ysäri-teemainen tapahtumasarja järjestetään eri kaupungeissa. Ensimmäinen We Love The 90´s -tapahtuma järjestettiin helmikuussa Kaapelitehtaalla.

− Ysäri on nyt todellakin saanut huuman aikaan. Emme voi pitäytyä vain festivaalissa. Luonnollinen siirtymä on järjestää ysäripikkujoulut-tapahtumasarja. Meiltä on myös toivottu ysäritapahtumien järjestämistä pääkaupunkiseudun ulkopuolella, perustelee promoottori Kalle Keskinen kiertuetta.

Ideapark la 22.11.2014

Alexia (IT)

Pandora (SWE)

Basic Element (SWE)

Bad Boys Blue (GER/UK)

Movetron

Waldo’s People

DJ Matti Airaksinen

Caribia Areena pe 5.12.2014

2Unlimited (NED)

Solid Base (SWE/NOR)

Alexia (IT)

Basic Element (SWE)

Waldo’s People

Pandora (SWE)

Seinäjoki Areena la 13.12.2014

2Unlimited (NED)

Solid Base (SWE/NOR)

Basic Element (SWE)

Waldo’s People

Pandora (SWE)

DJ Matti Airaksinen