Bruce Willisin tytär rohkeassa mainoskampanjassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rumer Willis on Bruce Willisin ja Demi Mooren vanhin tytär vuonna 2000 päättyneestä avioliitosta. Vanhempiensa tavoin Rumer on yrittänyt luoda uraa elokuvatähtenä. Hänen näyttelijätaitojaan on päästy todistamaan erityisesti televisiossa, sarjoissa kuten 90210, Workaholics ja Havaiji 5-0.

Franziska Fox
Franziska Fox

26-vuotias näyttelijäpariskunnan tytär on tehnyt töitä myös mallina, ja nyt hänet nähdään Franziska Fox -vaatemerkin tuoreessa mainoskampanjassa. Osa kuvista on melko rohkeita, sillä Rumer Willis poseeraa kampanjassa myös yläosattomissa.

Rumer Willis on nähty lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa, ja hän on poseerannut myös mallikuvissa. Hän teki debyyttinsä valkokankaalla äitinsä Demi Mooren rinnalla elokuvassa Now and Then. Rumerin haaveena kerrotaan olevan myös ura poptähtenä. Rumer onkin viime aikoina laulukeikoilla losangelesilaisella Sayers-klubilla. Tyttösen musiikkiuralla on vain yksi este – hänen lauluäänensä kerrotaan olevan hirveä.

Franziska Fox
Franziska Fox
Franziska Fox
Franziska Fox