Jennifer Lopez puolialastomana – rietas show kuvina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopez erosi taannoin tanssija Casper Smartista, joka petti häntä transsukupuolisten mallien kanssa. Suhteen päättyminen ei vaikuttanut näkyvästi Lopezin esiintymisiin, elleivät viime viikkojen odottamattoman rohkeat asut johdu juuri siitä.

Viikonloppuna Jennifer Lopez kuvattiin tyrmäävän paljastavassa esiintymisasussa Formula 1 -kilpailun yhteydessä Singaporessa järjestetyssä konsertissa. Supertähden asuvalinta yhdistettynä suorastaan riettaisiin asentoihin oli todellinen yllätys, joka haastaa jopa Miley Cyrusin paljastelun.

45-vuotias Jennifer Lopez on lähtöisin New Yorkin Bronxista. Hän aloitti uransa tunnettujen artistien ja yhtyeiden taustatanssijana. Jennifer on ollut kihloissa näyttelijä Ben Affleckin kanssa ja seurustellut räppäri Sean ”Diddy” Combsin kanssa.