Katie Pricen lapsen nimi ihmetyttää: ”En välitä mitä ihmiset sanovat”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamourmallina, viihdetaiteilijana ja kirjailijana tunnettu Katie Price on antanut vastasyntyneelle tyttärelleen erikoisen nimen. Tähden elämä on ollut viime aikoina täyttä myllerrystä, sillä viimeisillään raskaana oleva tähti sai kuulla miehensä pettäneen häntä, ja vieläpä tähden hyvän ystävän kanssa.

Lapsen syntyminen oli myös draamaattinen kokemus tähdelle, sillä lapsi syntyi kuusi viikkoa etuajassa. Nyt keskustelua on aiheuttanut tähden lapselleen antama nimi, Bunny Hayler. Monet ovat hämmästelleet tähden nimivalintaa ja ovat sitä mieltä, ettei nimi sovi lapselle etunimeksi. Katie on saanut asiasta paljon negatiivista palautetta. Tähti on kuitenkin pysynyt valintansa takana.

– Bunny on vanhanaikainen nimi ja todella rakastan sitä. Jotkut saattavat naureskella meidän valinnallemme, kun taas jotkut pitävät valintaa hyvänä. Jos rehellisiä ollaan, niin en välitä mitä ihmiset sanovat, Katie kertoi Price Now -lehden kolumnissaan.

Bunny tarkoittaa suomeksi pupua. Suomessa Pupu on hyväksytty kastenimi ja viimeisen neljän vuoden aikana on suomessa nimetty Pupuiksi noin 10 lasta. Pupu on sekä tytön että pojan nimi.