Nainen ei halunnut parkkisakkoa – ajoi poliisin päälle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Parkkisakkojen saaminen harmittaa aina. Parkkipirkot ovat luultavasti tottuneet kuulemaan kaikenlaisia selityksiä sille, miksei sakkoja pitäisi kirjottaa. Kaikki keinot otetaan käyttöön, kun yritetään välttyä sakkojen saamiselta. San Franciscossa naiskuski on kuitenkin mennyt äärimmäisyyksiin, sillä hän ajoi sakkoja kirjoittavan poliisin päälle.

YouTube
YouTube

Huffington Post -lehden mukaan tilanne sai alkunsa siitä, kun autoonsa palannut naiskuljettaja havaitsi kadulla parkkipoliisin. Poliisi oli huomannut naisen parkkeeranneen autonsa väärin ja saapui naisen autoa kohti kirjoittaakseen sakon. Kuljettaja oli kuitenkin sitä mieltä, että hän ei ota sakkoa vastaan ja käynnisti autonsa. Poliisi asettui auton eteen pysäyttääkseen kuljettajan poistumisaikeet ja tässä vaiheessa kuski painoi kaasua.

Silminnäkijöiden mukaan poliisi kaatui auton konepellille ja pyysi naista sammuttamaan autonsa. Nainen ei suostunut poliisin pyyntöön, vaan yritti lähteä pakoon poliisin roikkuessa auton konepellillä. Karkumatka päätyi lyhyeen, sillä noin kilometrin päässä kuski törmäsi moottoripyörään ja auto pysähtyi.

Nainen on kuulusteluissa väittänyt, että poliisi ahdisteli häntä seksuaalisesti. Nainen väittää pelästyneensä poliisia, sillä hän oli ehdottanut naiselle sakon mitätöintiä seksuaalisia palveluksia vastaan. Tällä hetkellä nainen on pidätettynä tapon yrityksestä.