Uudesta iPhonesta löytyi tyyppivika – näin huonosti käy taskussa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Apple julkaisti äskettäin uuden iPhone 6 -mallinsa, josta julkaistiin samalla kaksi eri kokoa, iPhone 6 ja selvästi suurempi iPhone 6 Plus. Nyt on saatu ensimmäisiä käyttökokemuksia molemmista laitteista, ja ne eivät ole kovinkaan mairittelevia ainakaan suuremman laitteen kohdalla.

Macrumours
Macrumours

Monet uuden iPhonen saaneet ovat raportoineet muun muassa Apple-uutisiin keskittyvällä Macrumours-verkkosivustolla, että suurempaa laitetta on vaikea käyttää yhdellä kädellä ja niin tehtäessä se luiskahtaa helposti maahan. Toinen, selvästi vakavampi, ongelma on laitteen taipuminen. Käyttäjät ovat raportoineet kuvien kera kuinka takataskussa ollut puhelin on taipunut selvästi esimerkiksi kumarrettaessa, autosta noustaessa tai tavaraa kannettaessa.

Laitteen lasi on säilynyt taipumisessa ehjänä, mutta muuten laite on jäänyt käyräksi. Tällainen tilanne tuo väistämättä ongelmia jatkossa. Taipuminen on tapahtunut yleensälaitteen keskiosasta, SIM-korttipaikan alareunan kohdalla. Mikäli käyttäjien kertomukset taipumisten syistä pitävät paikkansa, on kyseessä selkeä tyyppivika, sillä laitteiden tulee kestää niiden normaaliksi katsottua käyttöä ja kulutusta.