4-vuotiaan sydän särkyi – kuuli ihastuksensa pitävän toisesta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Joskus elämä ei ole reilua. Mikä voisi satuttaa enemmän kuin se, että ihastuksesi pitää jostain toisesta. Sydämen särkyminen on yksi surullisimmista asioista maailmassa. Tämän sai oppia myös nelivuotias poika Milo, joka kuuli, että hänen ihastuksensa pitääkin toisesta pojasta.

YouTube
YouTube

Pikkupojan reaktio on sydäntäsärkevää katsottavaa. Tämä video todistaa, että sydän voi särkyä ikään katsomatta. Totuus ihastuksesta paljastuu YouTubeen lisätyssä videossa, jossa äiti keskustelee poikansa kanssa automatkalla. Matkan aikana käy ilmi, että tyttö johon Milo-poika on ihastunut, on tykästynyt johonkin toiseen poikaan.

Äiti on saanut videolle poikansa sydäntä särkevän reaktion, kun hän kertoo pojalleen karun totuuden. Kun nelivuotias Milo alkaa itkeä tytön perään, lohduttaa äiti kertomalla, että maailmassa on paljon muitakin tyttöjä kenestä voi tykätä. Äiti luettelee muutamia tyttöjä, kenet Milo tuntee ja muistuttaa, kaikki heistä on ihan yhtä kivoja kuin Emily, tyttö keneen Milo on ihastunut. Toivottavasti Milo toipuu pian sydänsärystään ja löytää itselleen uuden ihastuksen.