Hollywoodin kohupari eroaa! Amber Rose jätti Wiz Khalifan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Saamiemme tietojen mukaan räppäri Wiz Khalifalla ja hänen vaimollaan Amber Rosella on avioeroprosessi meneillään. Rose on hakenut avioeroa. TMZ-sivuston mukaan vaimo on myös hakenut parin yhteisen lapsen yksinhuoltajuutta. Eron taustalla epäillään olevan uskottomuus.

Splash
Splash

Mediassa on spekuloitu, että Amber Rose on pettänyt miestään Wiz Khalifaa. Parilla on avioehto, mutta pettämistapauksessa saatetaan avioehto mitätöidä. Huhut pettämisestä lähti liikkeelle, kun Amber Rose teki managerisopimuksen Nick Cannonin kanssa, ja pari alkoi tapailla myös töiden ulkopuolella. Nick Cannon erosi hiljattain laulajatar Mariah Careystä.

Amber Rose on hakenut lapsensa yksinhuoltajuutta, mutta on valmis neuvottelemaan lapsen tapaamisoikeuksista tulevan ex-miehensä kanssa. Wiz Khalifa ja Amber Rose menivät naimisiin vuonna 2013 ja ovat olleet sosiaalisessa mediassa erittäin seurattu julkkispari. Amber Rose on myös yksi kuvavuotoon liittyvän skandaalin julkkisnaisista. Tähden alastonkuvat varastettiin hänen koneeltaan, ja laitettiin nettiin muiden nähtäviksi.