Vapiskaa anorektiset mallit! Playboy-malli April Summers näyttää mallia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen mallikaunotar April Summers on tuttu näky miestenlehtien, kuten Playboyn, GQ:n, Maximin ja FHM:n sivuilta. Vaaleahiuksinen neitokainen on Circle Count -sivuston mukaan yksi Google+-palvelun seuratuimmista brittiläisistä tähdistä.

YouTube
YouTube

Nyt April Summers esiintyy tuoreella Youtube-videolla, joka on julkaistu hänen omalla tilillään. Videolla mallikaunotar poseeraa bikineissä rantamaisemissa.

Myös televisiossa esiintynyt tähti päätyi otsikoihin vuonna 2011 oltuaan viettämässä iltaa silloisen poikaystävänsä, näyttelijä Sean Beanin, kanssa Lontoon Camdenissa. Näyttelijä ajautui riitaan toisen miehen kanssa tämän Aprilia koskeneen loukkaavan kommentin vuoksi. Mies löi Seania tappelun aikana puukolla käteen, mutta hänen haavansa sidottiin pubin ensiapuvälineillä.