Kendall Jenner paljasti hoikkuutensa salaisuuden!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vanhempien Kardashianien vanavedessä kulkeva Kendall Jenner on päättänyt olla sukunsa ensimmäinen vakavasti otettu malli. Nainen haaveilee huippumuodin parissa työskentelemisestä, ja siksi hän kontrolloi elämäänsä suurennuslasin avulla. Nyt hän paljastaa vinkkinsä hoikkana pysymiseen.

Kuva: Aqua Bendita
Kuva: Aqua Bendita
Kuva: Aqua Bendita
Kuva: Aqua Bendita

– Aloitan yleensä päiväni kupillisella elimistöä puhdistavalla teellä, ja saatan nauttia sitä päivän aikana yhteensä 12 kupillista, Kendall Jenner latasi E! Newsille.

18-vuotiaan neitokaisen päivittäinen detox-kuuri kuulostaa monen korvaan epäterveelliseltä vaihtoehdolta, mutta catwalkeilla käveleviltä naisilta odotetaan toisinaan jopa sairaalloisen hoikkaa ulkonäköä. Detox-juomat poistavat yleensä turvotusta ja tehostavat ruoansulatusta. Hänen suosikkimakujaan ovat sitruunaruoho ja vihreä tee. Lisäksi hän pyrkii harrastamaan lempiurheiluaan juoksemista.

– Salainen kauneusvinkkini muotiviikoille on kuitenkin runsaasta yöunesta nauttiminen. Tarvitsen vähintään 7-8 tuntia yöunta, Kendall summaa.

Kendall Jenner hylkäsi äskettäin sukunimensä, ilmoitti jättävänsä Rikkaat Kardashianit -realityohjelman ja antoi porttikiellon muotinäytöksiinsä isosiskolleen Kim Kardashianille. Hän on ikäistensä trendien suunnannäyttäjä. Hänet on nähty muun muassa Agua Bendita -malliston keulakuvana, ja hän haaveilee uraa Victoria’s Secretin enkelinä. Ensimmäisissä alastonkuvissaan hän poseerasi syyskuussa 2014.