Leonardo DiCaprio liittyi Instagramiin – jättisuosio välittömästi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Leonardo DiCaprion nähtiin viimeksi valkokankaalla liikemies Jordan Belfortin roolissa The Wolf of Wall Street -elokuvassa. Tosielämässään tähti nimitettiin taannoin YK:n rauhanlähettilääksi järjestön pääsihteeri Ban Ki-moonin toimesta.

Leonardo DiCaprion faneille on luvassa varmasti toivottuja uutisia, sillä näyttelijä on liittynyt Instagram-palveluun. Tuuhean parran ja viikset kasvattanut näyttelijä jakoi heti ensi töikseen perinteisten selfie-otosten sijaan kuvia YK:n ilmastokokouksesta, jossa hän suoritti ensiesiintymisensä järjestön rauhanlähettilään roolissa.

39-vuotias Leonardo DiCaprio rakastaa sinkkuelämää ja nauttii siitä täysin rinnoin. Hän paljasti taannoin CBS-kanavan ohjelmassa, mitä ominaisuuksia hän etsii unelmiensa naisesta. Hän paljasti syttyvänsä naisessa nöyryydestä, huumorintajusta ja siitä, että neitokainen ei ole liian mieltynyt suhdedraamaan.