Et usko silmiäsi! Mies paistoi The Beatlesin lettupannulla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räiskäleet, lätyt, pannukakut ja letut. Yhteistä näille kaikille nimityksille on se, että herkut sopivat erinomaisesti lapsen ja aikuisen makunystyröille. Olemme kertoneet Nathan Shields -nimisen miehen lettutaiteesta ennenkin, mutta nyt näemme pannulla tunnettuja henkilöitä.

YouTube
YouTube
YouTube
YouTube

Mies taikoo lettutaikinasta kokonaisen yhtyeen. Herkut saavat ruskistuessaan Beatles-bändin muusikoiden ulkonäön, ja pannareista voi helposti sanoa, kuka on Paul McCartney ja kuka John Lennon. Raaskiikohan noin hienoja lettuja edes syödä?

Nathanin paistamat letut vaativat kärsivällisyyttä. Mies on paljastanut paistometodejaan myös taannoisella YouTube-videolla. Suomessakin monissa perheissä paistetaan joskus jopa viikoittain koko perheen voimin lettuja. Niitä nautitaan yleensä hillon kera. Torstai on sen sijaan perinteinen pannukakkupäivä.