Tampereen Tivolissa pop up -klubi: Komediaa ja DJ-tähtiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella sijaitseva Tivoli-yökerho käynnistää kolmen kuukauden pop-up-klubin. Yökerhossa nähdään lokakuusta alkaen loppuvuoden aikana kolmen kuukauden komediallinen kattaus hieman aikaisempaa aikuisemmalle yleisölle.

– Mietimme aluksi pitävämme ainoastaan Sam’s Comedy Clubin stand up –illat, mutta asiakkailtamme saama palaute rohkaisi meidät avaamaan Tampereen Tivolin uudella varttuneempaan kohderyhmään vetoavalla Pop-Up +21 -konseptilla koko syyskaudeksi, ravintolatoimenjohtaja Timo Nyyssönen kertoo.

Loppuvuoden ohjelmassa on runsaasti stand up -sisältöä sekä vahvasti DJ-vetoisia teemailtoja. Esiintymässä nähdään muun muassa kotimaiset DJ-tähdet Rico Tubbs, Jason Seizures, Andy K, SuperTyyli, Juels, Johnnie No-Skool, kansainvälisillä EDM-listoilla menestyneet Probaker & Kalsi sekä Suomen teknisesti ylivoimaisin DJ-taituri Rony Rex.