Tältä George Clooney näytti teinipoikana – todellinen hurmuri

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti George Clooneyn kerrottiin äskettäin rengastaneen lakialalla työskentelevän tyttöystävänsä Amal Alammuddin. Taannoin Clooney kertoi haluavansa politiikkaan ja Kalifornian kuvernööriksi. Ensi viikonloppuna hän astelee kuitenkin alttarille häissään Venetsiassa, Italiassa.

George Clooney ja Amal Alamuddin vihitään viikonloppuna, ja häiden kunniaksi arkistoista on kaivettu esiin Georgen nuoruuskuvia hänen teinivuosiltaan. Niiden perusteella voidaan todeta, että kovin paljon mies ei ole muuttunut vuosikymmenten saatossa.

53-vuotiaan George Clooneyn tiedetään olevan myös presidentti Barack Obaman hyvä ystävä, ja mies vieraili vastikään Valkoisen talon vieraana Obaman järjestämässä elokuvaillassa. Clooneyn tuleva vaimo Amal suunnittelee muuttoa Lontoosta Yhdysvaltoihin rakkaansa poliittista uraa tukeakseen.