Hevonen tanssi hittimusiikin tahdissa – video ihastuttaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulaja Megan Trainorin hittibiisi All About That Bass on tanssittanut ihmisiä ympäri maailman. Nyt vaikuttaa siltä, että tämä mukaansa tempaava popitus on saanut uuden fanin eläinmaailmasta. Hevostallilla alkoi nimittäin tapahtua, kun tallityttö alkoi soittaa kyseistä biisiä ja tanssia sen tahdissa.

Pilttuussaan oleva hevonen liittyi mukaan tanssimaan kuunneltuaan biisiä hetken ajan. Tanssivan tallitytön ja kuvaajan lisäksi myös hevonen näytti nauttivan musiikista. Hevonen heiluttelee päätään musiikin tahdissa, ja etenkin basso-osuudet ratsu esittää virheettömästi. On selvää, että musiikista nauttiva hevonen ei ole saada tarpeekseen biisistä.

Trainorin esittämä hitti on otettu maailmalla innolla vastaan. Biisissä lauletaan siitä, kuinka hienoa on olla muodokas nainen. Laulussa on sanoma, jonka mukaan naisella saa olla iso takapuoli, ja siitä pitää olla ylpeä. Tämä hitti on päivän piristys.