Jumalan sanaa levitetään nyt seksillä – parinvaihto avuksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Floridassa asuva pariskunta on omistaunut uskonnolleen, ja pyrkii levittämään Jumalan sanaa aina kun mahdollista. Cristy ja Dean Parave harjoittavat uskontonsa lisäksi lihaksiaan, sillä he ovat molemmat bodareita. Heidän elämänsä tärkeimmät asiat ovat uskonto ja liikunta.

YouTube
YouTube

Tavatakseen muita pariskuntia, jotka ovat yhtä omistautuneita näille kahdelle asialle, he päättivät perustaa parinvaihtosivuston. Sivuston nimi on FitnessSwingers, joka suomeksi tarkoittaa Fitnessvaihtajia. Daily Mail -lehden mukaan pariskunnan aloittama parinvaihtosivusto on ollut yllättävän suosittu, ja pariskunta on tavannut sen kautta paljon uusia ihmisiä.

Parin mielestä parinvaihtamisessa ei ole mitään syntistä, etenkään jos samalla voi keskustella uskonnosta ja Jumalasta.

– Jumala on luonut minut tähän yhteisöön, jotta levittäisin uskonnon ilosanomaa. Parhaiten Jumalan viesti välittyy perille, jos toiseen ihmiseen saa hyvän yhteyden. Syvällisin yhteys toiseen ihmiseen syntyy seksin kautta, Dean Pavare kertoo.

Pariskunta kertoo, että aluksi heidän lähipiirissään oltiin parinvaihtosivustosta ihmeissään. Monet heidän läheisistään tiesivät, kuinka tärkeitä asioita liikunta ja uskonto parille on, mutta tapa levittää uskontoa ja reenivinkkejä tuli yllätyksenä. Parinvaihto on heille keino levittää tietoa asioista, jotka ovat lähellä heidän sydäntään. Pariskunta kertoo saaneensa lähipiirinsä hyväksynnän.