Koira vihaa jääpalakonetta – uskomaton reaktio videolle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lemmikkieläimillä on toisinaan outoja tapoja joiden syyt jäävät omistajille täysin hämärän peittoon. Jotkut ihmisille jokapäiväiset äänet saattavat herättää esimerkiksi koirissa alkukantaisia reaktioita, mikä saa eläimet käyttäytymään hullunkurisesti.

YouTube
YouTube

Hyvä esimerkki tästä ilmiöstä esitellään Youtube-käyttäjä Ryan Shanamanin videolla. Ryan omistaa sekä koiran että kissan, joilla ei tunnu videon alun perusteella olevan suurempia ongelmia toistensa kanssa. Tilanne saa kuitenkin yllättävän käänteen siinä vaiheessa kun omistaja laittaa jääpalakoneen päälle.

Koira lähtee koneen äänen kuultuaan saman tien jahtaamaan huoneen toisella puolella olevaa, pahaa-aavistamatonta kissaa. Ryan Shanamanin mukaan koira käyttäytyy tällä tavoin joka kerta, kun taloudessa käytetään jääpalakonetta.