Mies unohti iPadin lentokoneeseen – kuinkas sitten kävikään…

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset napsivat nykyään selfiekuvia enemmän kuin ikuistaisivat esimerkiksi ympärillään avautuvaa maisemaa kameran linssille. Tablettitietokoneilla otoksia ottaessa voi kuvia katsoa isommalta näytöltä, ja lisäksi laitteissa saattaa olla kuvien ottamiseen liittyviä lisäominaisuuksia.

Nyt eräs iPadinsa hukannut mies on ilmaissut suuren hämmästyksen saatuaan laitteensa takaisin. Newyorkilainen Stepan Hruda kertoo unohtaneensa tabletin lentokoneseen IcelandAir-lennolla, eikä hän ollut varma, minne sen edes hukkasi. Yleensä hävinneitä kännyköitä tai tabletteja on lähes mahdotonta saada takaisin. Onneksi islantilainen lentoyhtiö on näissä asioissa ilmeisen rehellinen.

Mies sai kun saikin iPadinsa takaisin kymmenen päivää myöhemmin, mutta hän huomasi pian, että sitä oli käytetty. Tabletin kuvakansiosta löytyi iPadin löytäneen lentohenkilökunnan napsimia selfiekuvia, ja ne oli otettu iloisella mielellä ja pilke silmäkulmassa. Onneksi Hruda suhtautui asiaan huumorilla ja kiitteli yhtiötä suuresti saadessaan iPadinsa takaisin, Metro-lehti uutisoi.