PornHub laajentuu levy-yhtiöksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme heinäkuun lopulla räppäri Coolion tehneen sopimuksen aikuisviihdejätti PornHubin kanssa, ja esimerkiksi hänen uuden kappaleensa musiikkivideo tullaan näkemään ainoastaan aikuisviihteeseen keskittyvällä sivustolla.

Nyt PornHub kertoo, että musiikki on uusi lisä heidän palvelussaan myös laajemmin. PornHub aikoo toimia tulevaisuudessa myös levy-yhtiönä, ja heidän brändinsä alla voi julkaista sensuroimatonta musiikkimateriaalia, joka on tarkoitettu sanoituksiltaan tai musiikkivideoillaan pelkästään aikuisten kuuntelijoiden aisteille.

Sivuston markkinointijohtaja Matt Blaken mukaan artistit ovat jo aiemmin ladanneet sivulle rankkasanaisia kappaleitaan, nyt toimintaa tullaan laajentamaan.

Levy-yhtiö aikoo lanseerata itsensä markkinoille järjestämällä kilpailun, jossa muusikot saavat luoda PornHubille oman tunnussävelmänsä. Voittaja saa 5.000 dollarin palkkion ja musiikkivideonsa suositulle saitille. Tässä on oiva keino saavuttaa kertaheitolla maailmanlaajuista näkyvyyttä. PornHub on mainosrahoitteinen ja ilmainen pornografiaa tarjoileva sivusto, joka on usein listattu maailman 70. eniten kävijämääriä keränneen sivuston joukkoon.