Ashton Kutcherin koti on lasten unelma? Olikin vain pilaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijäpariskunta Mila Kunis ja Ashton Kutcher tutustuivat tosiinsa jo 15 vuotta sitten 70′s Show -sarjassa. Näyttelijöiden ystävät ovat omien sanojensa mukaan tietäneet alusta asti parin välisen rakkauden kemian. Mila Kunis odottaa parhaillaan pariskunnan ensimmäistä lasta.

Twitter
Twitter

Näyttelijäpariskunnan esikoislapsen syntymä lähestyy, ja Ashton Kutcher on jo muokannut tähtien kotia lapsiystävällisempään muotoon. 70’s Show -tähti jakoi Twitterissä kuvan, jonka hän vihjasi olevan peräisin olohuoneestaan. Tarkkasilmäiset kuitenkin huomasivat pian, että kyseessä oli vain pilaa. Kuva oli nimittäin peräisin Miehen puolikkaat -sarjan kulisseista.

Kutcherin ja Kunisin tarina on kuin suoraan rakkauselokuvasta. Aston oli aikoinaan Milan ensisuudelma, kun he antoivat toisilleen pusun 70’s Show -sarjan kuvauksissa. Taannoin pariskunnan uutisoitiin suunnittelevan Iso-Britanniassa pidettäviä häitä. Komistusnäyttelijä on jo ostanut rakkaalleen paikan Richard Bransonin Virgin Galactic -avaruuslennolta häälahjaksi. Ennen suhdettaan Mila Kunisiin Ashton Kutcher ehti olla kuusi vuotta naimisissa Demi Mooren kanssa.