Koira osallistui jäävesihaasteeseen – sai kylmää kyytiä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Juuri kun olisi voinut luulla, että jäävesihaasteeseen liittyvä villitys on ohi, ilmestyy nettiin uusi video, jossa taas uusi vapaaehtoinen suorittaa haasteen. Tällä kertaa haasteen on ottanut vastaan rohkea, mutta suloinen karvakuono.

YouTube
YouTube

Koira nimeltään Buba on liittynyt kaikkien niiden joukkoon, jotka ovat saaneet sangollisen jäävettä päälleen. Hauskinta videossa on se, että koira kaataa jäävettä päälleen omatoimisesti, omistajansa tekemän vesitelineen avulla.

Vedestä nauttiva veijari Buba on osallistunut jäävesihaasteeseen. Koira suoriutuu tehtävästään erinomaisesti, ehkä jopa liian helposti. Koiranomistaja on mahdollistanut koiransa vesihaasteen kekseliäisyydellään.

Hän on rakentanut koiraansa varten telineen, jossa vesisanko kaatuu kun kahvaa painetaan alaspäin. Videolla Buba menee telineen alle ja painaa tassullaan kahvasta. Sangollinen vettä kaatuu koiran päälle. Turkkinsa ravistelun jälkeen, on Buba jo valmis seuraavaan leikkiin. Ihmiset, jotka ovat osallistuneet tähän haasteeseen, eivät ole päässeet yhtä helpolla.