Paris Hilton rohkeissa bondage-henkisissä kuvissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiirikaunotar Paris Hiltonille on kasvanut rikkaan liikemiessukunsa kannustamana taitava bisnesvaisto. Taannoin tähden uutisoitiin tekevän nykyisellä DJ-urallaan huikeita summia rahaa. Taannoin hän maksoi 13.000 dollaria maailman pienimmästä pomeranian-koirasta.

Nyt Paris Hilton on vetänyt päälleen bondage-henkiset asusteet poseerataakseen rohkeissa valokuvissa. 33-vuotias seurapiirikaunotar jakoi Instagram-tilillään sarjan otoksia, joissa hän poseeraa muotikuvaja Renie Saliballe erittäin vähän mielikuvituksen varaan jättävissä mustissa bondage-alusvaatteissa ja pitkävartisissa saappaissa.

Paris Hilton on musiikkiuransa lisäksi näytellyt pieniä rooleja elokuvissa, kuten Zoolander ja Vannomatta Paris! Tähti muistetaan myös siitä, että hän esiintyi Leidit landella -realitysarjassa yhdessä Nicole Richien kanssa. Ohjelma oli menestys maailmanlaajuisesti. Hän erosi hiljattain suomalaissukuisesta mallista River Viiperistä.