Ohikulkija järkyttyi – valtava hämähäkki roikkui talon seinustalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa ei onneksi nähdä luonnostaan kovin suuria hämähäkkejä, mutta esimerkiksi tarantella-hämähäkkejä katoaa vuosittain kotien terraarioista luontoon. Suurten hämähäkkien osalta Britannia on lähes samassa tilanteessa kuin Suomi, joten ei ihme, että eräs ohikulkija järkyttyi talon seinustalla näkemästään otuksesta.

Splash
Splash

Tarkkasilmäinen ohikulkija huomasi yllättäen, että kaksikerroksisen omakotitalon yläkerran seinällä liikkuu jotain outoa. Pian hän sai kauhukseen huomata, että kyseessä oli valtava hämähäkki. Britanniassa on viime viikkoina ollut poikkeuksellisen lämmintä, minkä ansiosta hämähäkkien määrä on ollut kovassa kasvussa. Näin suurta kasijalkaista ei ole kuitenkaan hetkeen kuvattu.

Splash
Splash