George Clooney meni naimisiin – melkoinen näky Venetsiassa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti George Clooneyn kerrottiin taannoin kihlautuneen lakialalla työskentelevän tyttöystävänsä Amal Alammuddinin kanssa. Eilen lauantaina pariskunta asteli viimein alttarille pienimuotoisessa yksityisessä seremoniassa. Tänään tuore hääpari ilmaantui kuitenkin julkisuuteen.

George Clooney ja Amal Alammuddin lähtivät veneretkelle Venetsiassa, jossa julkkispari sai nopeasti runsaasti seuraa. Brunssille matkalla ollut pari aiheutti Venetsian kanaaleissa melkoisen ruuhkan, kun jokainen veneilijä halusi nähdä edes vilauksen kohutusta hääparista.

53-vuotiaan George Clooneyn tiedetään olevan supertähtien lisäksi myös esimerkiksi presidentti Barack Obaman hyvä ystävä, ja mies vierailikin vastikään Valkoisen talon vieraana Obaman järjestämässä elokuvaillassa. Clooneyn tuore vaimo Amal Alammuddin on avioliiton myötä muuttamassa Lontoosta Yhdysvaltoihin rakkaansa poliittista uraa tukeakseen. Clooney haaveilee nimittäin Kalifornian kuvernöörin pestistä.