Heavyfani lanseerasi pierumetallin – tätä tuskin kuuntelet jatkossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Musiikin tyylilajit muuttuvat ja kehittyvät kaiken aikaa. Hevi- ja rockmusiikin ystävät tunnetaan yleisesti melko konservatiivisena ihmisryhmänä sen suhteen, kuinka paljon he hyväksyvät uusien elementtien tuomisen rakastamaansa musiikkityyliin.

YouTube
YouTube

Aina kuitenkin löytyy avarakatseisia hevareita, jotka rikkovat rajoja ja uudistavat lajityyppiä. Youtube-käyttäjä 66Samus esittelee Fart Metal -videolla lanseeraamaansa tyylilajia. Kuten englannin kieltä osaavat varmasti arvasivatkin, kyseessä on niin kutsuttu pierumetalli, jossa perinteistä hevisoundiin on lisätty suolistojen syövereistä kantautuvien kaasujen infernaalisia ääniä.

66Samusin mukaan jokainen kappaleella kuultava pieru on todellinen ja peräisin hänen omasta peräaukostaan. Jää kuulijan päätettäväksi, onko kyse rohkeasti rajoja rikkovasta kokeellisesta musiikista vai tosielämän Beavis and Butt-Head -hahmon matalaotsaisesta huumorista.