Kevin Spacey Call of Duty -pelisarjan tähtenä! Maistiainen videona

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-näyttelijä Kevin Spacey on tuttu näky lukuisista arvostetuista ja menestyksekkäistä elokuvista. Hänet muistetaan elokuvista ja sarjoista, kuten Seitsemän, American Beauty, L.A. Confidential ja House of Cards.

YouTube
YouTube

Nyt näyttelijä on laajentamassa repertuaariaan myös videopelien maailmaan. Kevin Spacey näyttelee tulevassa Call of Duty: Advanced Warfare -pelissä sen juoneen tärkeällä tavalla liittyvän Atlas-yhtiön toimitusjohtajaa, Jonathan Ironsia.

Tuoreen trailerin perusteella pelisarja on ottanut aimo harppauksen science fictionin puoleen, ja peli sijoittuukin historiallisten sotien tai nykyhetken sijaan vuoteen 2054. Call of Duty: Advance Warfare julkaistaan 4. marraskuuta 2014.