Merenpinnan nousu uhkaa Hollywood-julkkiksia – talot vaarassa sortua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvallat on aktiivisesti pyrkinyt kiistämään ilmastonmuutoksen, vaikka viime talvi oli koko maan mittaushistorian kylmin ja erilaiset poikkeukselliset luonnonmullistukset ovat aiheuttaneet maassa suurta tuhoa. Nyt Hollywoodin kerma näyttää joutuvan kokemaan muutoksen hyvinkin konkreettisesti.

Tyynen valtameren nouseva vedenpinta uhkaa lukemattomia saarivaltioita, mutta nyt sama ongelma on kohdannut myös Los Angelesin liepeillä julkkisten suosimalla Malibun rannalla asuvia supertähtiä.

Muun muassa Danny DeVito ja Dustin Hoffman ovat joutuneet jo tekemään toimenpiteitä, koska merenpinta nousee koko ajan ja uhkaa siten heikentää talojen perustuksia. Rannalle on nyt kasattu suuria määriä suurikokoisia kiviä hidastamaan merenpinnan noususta aiheutuvaa eroosiota.