Tyttöbändiläinen katosi julkisuudesta – palasi nyt upeana bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittijulkkis Kerry Katona oli pitkään julkisuudessa vain huumeaddiktionsa takia, mutta sittemmin hän aktivoitui kohu-uutisten saralla ja teki pornovideon. Sen jälkeen Kerry katosi julkisuudesta, pitkäksi aikaa, ja nyt hän on tehnyt paluun.

Parhaillaan Kerry viettää kuherruskuukauttaan Barbadoksella yhdessä George Kayn kanssa. Pariskunta nautti eilen aurinkoisesta rantakelistä, ja Kerry esittäytyi näyttävissä punaisissa bikineissä. Taannoin Kerry Katona kertoi, ettei hän pidä vartalostaan ja muodoistaan. Neljän lapsen äidin mukaan hän on kamppaillut painonsa kanssa jo vuosien ajan.

33-vuotias Kerry Katona nousi julkisuuteen tyttöbändi Atomic Kittenin riveistä, mutta erosi tyttöbändistä vuonna 2001 tullessaan raskaaksi entiselle Westlife-laulaja Brian McFaddenille. Kerry nähtiin vuonna 2011 Big Brother -televisio-ohjelman julkkisversiossa. Katonan paino-ongelmat alkoivat vuonna 2004, kun hän erosi McFaddenista. Toinen avioliitto Mark Croftin kanssa ei ollut myöskään hyväksi naisen hyvinvoinnille, sillä hän lihoi huomattavasti käyttäessään runsaasti kokaiinia.