Kissa oli liian utelias – joutui pinteeseen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hauskat kissavideot ovat päivän piriste. Kissan touhuja seuratessa on helppo saada viihdyttävää kuvamateriaalia aikaan. Usein pelkkä olemus riittää hurmaamaan söpöydellään. Eräs kissanomistaja on lisännyt nettiin videon, jossa hänen kissansa tutkii laatikkoa uteliaana.

YouTube
YouTube

Pian kissa on kiipelissä, sillä laatikko jää jumiin sen päähän. Lopun voikin jo melkein arvata. Jokainen kissanomistaja tietää, että kissoilla on erityinen suhde pahvilaatikoihin. Laatikot ovat kiehtovia ja niiden sisälle on päästävä, vaikka sinne ei mahtuisikaan. Nettiin lisätyssä videossa kissa tutkii uteliaana nenäliinalaatikkoa.

Laatikko on niin kiehtova, että kissan on katsottava sen sisään päätä myöten. Pian kissa huomaa jääneensä jumiin ja yrittää peruuttaa laatikosta ulos. Kun kissa lopulta pääsee pois pinteestä, esittää se kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Video todistaa jälleen, että kissat ovat hassuja otuksia.