Pirates of the Caribbean -kuvaukset alkoivat – Iron Skyn jalanjäljillä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suuren suosion saavuttanut merirosvoseikkailu saa jatkoa. Pirates of the Caribbean -elokuvasarja saa viidennen osansa. Jokainen Pirates of the Caribbean -fani on varmasti kiinnostunut siitä, ketä elokuvan rooleissa tullaan näkemään.

Disney on vahvistanut, että Kapteeni Jack Sparrow’n roolihahmoa tulee jälleen esittämään näyttelijä Johnny Depp. Muiden näyttelijöiden paluusta ei ole raportoitu, mutta huhujen mukaan keskusteluita on käyty muun muassa Orlando Bloomin kanssa, joka aiemmissa elokuvissa nähtiin Will Turnerin roolissa.

Elokuvan kuvauspaikaksi on tällä kertaa valittu Australian Gold Coast. Aiemmat Pirates-elokuvat on kuvattu Etelä-Afrikassa ja Meksikossa. Australia on jo pidemmän aikaa havitellut Disneyn Pirates of the Caribbean -kuvausprojektia. Paikalliselle elokuvateollisuudelle projektin toteutuminen oli suuri helpotus. Samassa paikassa kuvattiin taannoin myös suomalainen Iron Sky -elokuva.

Maan hallitus osallistui elokuvaprojektin rahoittamiseen yli 20 miljoonalla dollarilla, jotta kuvaukset tehtäisiin Australian rannikolla ja elokuvastudioissa. Disney tarttui syöttiin ja kuvauspaikka Australian rannikolla on valmisteltu elokuvan kuvauksia varten. Daily Mail -lehden mukaan Johnny Depp matkustaa kuvauksiin helmikuussa 2015.