Rattijuoppo törmäsi Jennifer Lopezin autoon!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Uunituoreen Booty-hitin esittäjä Jennifer Lopez joutui viikonloppuna auto-onnettomuuteen. Tähti oli ajelulla näyttelijättärenä tunnetun Leah Reminin kanssa. Onnettomuus tapahtui, kun humaltunut autokuski ajoi Lopezin auton perään.

Jennifer ja Leah ovat tapauksesta järkyttyneitä, mutta kertoivat olleensa myös helpottuneita, ettei rytäkässä käynyt pahemmin. Kolarin aiheuttanut rattijuoppo selvisi kolarista vähillä vahingoilla. Lopez on kirjoittanut Twitteriinsä tapauksesta ja ilmoittanut olevansa kunnossa.

Daily Mail -lehden mukaan tähtönen oli samana päivänä päivittänyt Instagramiinsa kuvan lapsistaan, jotka istuskelivat autossa tyytyväisen näköisinä. Tähti ei ole raportoinut, olivatko lapset kyydissä, kun kolari tapahtui. Onneksi kyseessä oli vain peräänajo, sillä liikenteessä törttöilevä humalainen autokuski olisi voinut saada paljon pahemman tapaturman aikaan.