Vasikka syntyi onnennumero otsassaan – upeat kuvat julkaistiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pennsylvanialaisella farmilla hieraistiin silmiä, kun uusi vasikka syntyi maailmaan. Vasikka nimittäin syntyi onnennumero otsassaan. Hellyttävän suloinen vasikka nimettiin Baby Beniksi. Pittsburgh Steelersin fanina tunnettu farmari nimesi vasikan suosikkipelaajan mukaan. Numerolla seitsemän pelaa nimittäin Ben Roethlisberger.

YouTube
YouTube

Baby Benin kuvista tuli heti suuri hitti. Facebookiin lisättyjä kuvia on jaettu tuhansittain ja ihmiset ovat saapuneet farmille asti näkemään vasikan. Myös paikalliset uutistoimistot ovat vierailleet Baby Benin luona. Pittsburgh Steelersin pelinrakentaja Ben Roethlisberger on myös jakanut Baby Benin kuvaa ja kommentoinut asiaa blogissaan. Baby Ben on Vale Wood Farmsin suurin julkkis.