12-vuotias tyttö sai Lorden keikkaliput – reaktio yllätti vanhemmatkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Billboard-julkaisu valitsi äskettäin vuoden vaikutusvaltaisimmat alle 21-vuotiaat tähdet. Listan ykköseksi nousi hieman yllättäen uusiseelantilainen 17-vuotias laulajatar Lorde. Hänen suosionsa on maailmalla rajussa kasvussa, mikä käy hyvin ilmi myös tuoreelta videolta.

Videolla vanhemmat kuvasivat kuinka he yllättivät perheen 12-vuotiaan tytön hankkimalla hänelle liput Lorden keikalle. Tytön reaktio on poikkeuksellisen raju, kun hän huomaa mitä vanhemmat ovat hänelle hankkineet. Onneksi tilanne tallentui videolle jälkipolvien ihmeteltäväksi.

Uusiseelantilainen Lorde, eli Ella Marija Lani Yelich-O’Connor, syntyi Takapunassa ja kasvoi Aucklandin Devonportissa. Lorden Royals-single pokasi vuoden 2014 Grammy-gaalassa vuoden kappaleen ja parhaan pop-sooloesityksen palkinnot. Feministiksi julistautunut artisti seurustelee maanmieheensä James Lowen kanssa, joka työskentelee valokuvaajana.