Tätä ei usein nähdä! Kissa rakastaa itsensä imurointia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Videolla nähtävä kissa rakastaa tulla imuroiduksi. Monelle lemmikille imurin käynnistäminen tarkoittaa sitä, että on parempi häipyä pois tieltä. Imuri on se ärsyttävä ja äänekäs laite, joka imaisee syövereihinsä kaikki lemmikkien mukavat herkkukätköt ja lattialle jääneet aarteet.

YouTube
YouTube

Nyt eräs kissanomistaja on kuitenkin lisännyt nettiin videon, jossa hän kuvaa kissansa kohtaamista imurin kanssa. Näky on hulvaton. Kissa menee makoilemaan imurin eteen ja nauttii, kun sitä imuroidaan. Omistajan siirtyessä toiseen paikkaan kissa seuraa perässä.

Tämä ei suinkaan ole ainoa katti, joka nauttii imuroiduksi tulemisesta. Olemme aiemmin julkaisseet videon, jossa toinen kissa viihtyy imuroitavana. Tavallaan imuroinnista pitävät kissat auttavat siivoamisessa, sillä he antavat omistajan imuroida heistä kaiken irtoavan karvan, eikä se päädy lattialle omistajan kerättäväksi. Kaikki voittaa.