Lapset eivät usko äidin olevan raskaana – näin kommentoivat ultraäänikuvia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Videolla kolmen lapsen vanhemmat ovat juuri saaneet tietää, että perheenäiti odottaa kaksosia. Isä on päättänyt kuvata videolle, kuinka heidän lapsensa reagoivat ilouutisiin. Vanhemmat istuvat autossa ja esittelevät lapsilleen ultraäänikuvissa näkyviä kaksosia.

YouTube
YouTube

Lasten reaktio on vähintäänkin yllättävä koskien tulevia sisaruksia. Vanhemmat kokevat huvittavia hetkiä autossa, kun he kertovat kolmelle pojalleen perheenlisäyksestä. Isä esittelee pojille ultraäänikuvaa ja pojat alkavat heti vitsailla asialla. ”Onko siinä kuvassa jonkun sieraimet?” yksi pojista vitsailee.

Takimmaisella penkillä istuva poika näyttää ymmärtävän mistä on kyse. Vanhin veljeksistä ei ota uutista kuitenkaan hyvillä mielin vastaan, vaan alkaa itkeä. Edessä istuvat pojat sen sijaan nauravat kovaan ääneen. Veljeksistä vanhin saa itkultaan sanottua ”Entä jos en erota kaksosia toisistaan?”. Edessä oleva velipoika huutaa siihen oman mielipiteensä ”Eivät nuo ole oikeita vauvoja!”. Vanhemmilla oli naurussa pidättelemistä.