Piilokamera rintaliiveihin – näin moni tuijotti!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nainen on tehnyt mielenkiintoisen testin Lontoossa. Hän piilotti kameran rintaliiveihinsä ja kuvasi videon siitä, kuinka monet tuijottavat hänen rintojaan päivän aikana. Jotta katseiden kerääminen ei olisi liian vaikeaa, nainen pukeutui paitaan, jossa on erittäin avara kaula-aukko.

YouTube
YouTube

Pian selvisi, ketkä eivät voineet olla tuijottamatta. Nainen osallistui Lontoossa kampanjaan, jonka tarkoitus on valistaa rintasyövästä. Kampanjan on järjestänyt Nestlé Fitness ja se on toteutettu vapaaehtoisten voimin.

Projektiin osallistunut nainen piilotti kameran rintojensa väliin ja lähti Lontoon keskustaan tekemään arkisia askareita. Kaikki ketkä videossa katsovat kameraan, ovat siis tuijottaneet suoraa naisen rintojen väliin.

Videossa huvittavinta on se, kuinka jotkut vain vilkaisevat kameraan ja toiset sitten tuijottavat kunnolla muidenkin edestä. Naisen kirkkaanpunainen aluspaita kiinnittää monen huomion. Rintoja tuijottelevat niin miehet kuin naisetkin.