StaraTV: Mister Lordi yhtyeensä vaiheista: ”Ollaan oltu ihan v**un syvässä kusessa”

StaraTV · Stara.fi

Äskettäin ensi-iltansa elokuvateattereissa saaneessa Monsterimies-dokumenttielokuvassa seurataan Lordi-yhtyeen taivalta tavalla, jota ei ole aiemmin Suomessa nähty. Kamerat seuraavat yhtyettä ja sen jäseniä poikkeuksellisen läheltä niin hyvinä kuin huonoina hetkinä.

Stara tapasi Rovaniemellä Mister Lordin, eli Tomi Putaansuun, joka kertoi dokumentin tekemisestä. Haastattelussa Mister Lordi paljasti Staralle, että hän ja muu yhtye boikotoivat elokuvan ensi-iltajuhlia, koska dokumentissa paljastettiin erään yhtyeen jäsenen kasvot. Samasta syystä välit ohjaajaan menivät poikki.

Lisäksi Lordi valottaa haastattelussa dokumentissa paljastunutta satojentuhansien eurojen velkaaansa. Nyt nähdään kaksiosaisen haastattelun toinen osa.