Aidot naiset alastomina – silhuettikuvat viestivät todellisesta kauneudesta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Facebookissa on julkaistu upea valokuvasarja naisista. Kuvien takana on organisaatio Real Women, Real Bodies, joka tarkoittaa suomeksi aitoja naisia aidoilla vartaloilla. Sarjassa on käsittelemättömiä ja muokkaamattomia kuvia eri kokoisista ja ikäisistä naisista.

Naiset ovat kuvissa alasti. Kuvat ovat silhuetteja, joten vain ääriviivat erottuvat. Organisaation mukaan mediassa nähdään liian vähän oikeita naisia. Kuvien tarkoituksena on viestiä naisvartalon kauneudesta ja kannustaa naisia hyväksymään vartalonsa sellaisena kun se on. Erilaisuutta pitäisi arvostaa enemmän.

Organisaatio suunnittelee julkaisevansa samanlaisen kuvasarjan myös miehistä. Siluettisarja erilaisista miesvartaloista on työn alla. Kuvasarjat tulevat saamaan jatkoa myös sellaisten ihmisten kuvista, joilla on vammoja tai ovat liikuntakyvyttömiä.

Facebook
Facebook