Jared Letosta tuli odottamaton fitness-komistus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa Emma-gaalassa alkuvuodesta nähty Jared Leto aloitti taannoin uuden tukkavillityksen. Hänen stylistinsä kerrottiin pohtineen pitkään, mitä miehen pitkille kutreille voisi tehdä, jotta kauniskasvoinen Leto ei näyttäisi liikaa naiselta juhlatilaisuudessa.

Eilen New Yorkin East Villagessa ikuistettujen tuoreiden valokuvien perusteella hiukset ovat edelleen pitkät, mutta jokin muu kiinnitti kuitenkin kuvaajien huomion. Jared oli nimittäin todella timmissä ruumiillisessa kunnossa, ja hän muistutti fitness-komistusta.

Jared Leto voitti äskettäin Oscar-palkinnon roolisuorituksellaan Dallas Buyers Club -elokuvassa, jossa hän esitti HIV-positiivista transvestiittia. Mies sotkeutui Oscar-juhlissa Ireland Baldwinin ottamaan valokuvaan hyppäämällä siinä poseeraavien henkilöiden takaa mukaan otokseen outo ilme kasvoillaan.