Mitkä muodot! Kelly Brookin povi kuin tarjottimella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen mallikaunotar Kelly Brook seurustelee nykyään Gladiators-televisio-ohjelmasta tutun David McIntoshin kanssa. Samalla Kellyn urheilutottumukset ovat vaihtuneet toiminnallisempiin, sillä hänet on bongattu muun muassa kickboxing-treeneissä.

Eilen Kelly Brook kuvattiin näyttävässä vaaleanpunaisessa mekossa hänen saapuessaan Cecconi’s-ravintolaan West Hollywoodissa. Kelly oli ahtanut muotonsa melko tiukkaan asuun, joka nosti etumuksen kuin tarjottimelle.

Mainosmallina ja näyttelijättärenä nimeä saanut Brook on deittaillut paljon julkkismiehiä. Hän oli vuoteen 2004 asti seitsemän vuoden suhteessa näyttelijä Jason Stathamin kanssa. Hollywood-tähti Billy Zanen jälkeen kurvittaren seurusteluhistoria on täynnä urheilijoita. Kelly oli aiemmin on-off-suhteissa rugbytähtien Thom Evansin ja Danny Ciprianin kanssa. 27-vuotias David McIntosh näyttää toistaiseksi vieneen viettelijättären sydämen mennessään.