Kissa juuttui ikkunoiden väliin – et usko mitä sitten tapahtui

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kissa nimeltä Googoo antoi omistajalleen taannoin aihetta nauruun. Se oli nimittäin jäänyt jumiin kahden ikkunan väliin. Kissa oli tuijotellut ulos ikkunasta ja onnistunut jotenkin menemään kahden ikkunapaneelin väliin. Sen sijaan, että kissa olisi alkanut stressata tilanteestaan se alkoi yllättäen nukkua.

YouTube
YouTube

Omistaja ei ollut uskoa näkemäänsä, sillä kissa nukkui sikeästi litistyneenä ikkunoiden väliin. Nähtävästi se halusi ottaa nokoset ennen kuin alkaa pohtia, miten pinteestä päästään pois. Omistaja kuvasi kissansa unihetkiä videolle ja vapautti sen ikkunoiden puristuksesta. Netissä nähtyjen kissavideoiden perusteella voidaan todeta, että kissojen käytös on kaikkea muuta kuin ennalta-arvattavaa.