Suomalainen tyttöbändi U.G.H. julkaisee uutta – tässä maistiainen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tyttöbändi U.G.H., eli United Girls Helsinki, julkaisee perjantaina 10. lokakuuta kolmannen singlensä Bonsoir. Trio kuvasi viime viikolla kappaleeseen myös musiikkivideon.

Bonsoir on jatkoa yhtyeen kahdelle aiemmalle singlelle Jekyll ja Hyde ja Kielletty leikki, joiden videot ovat keränneet yhteensä yli 200.000 katselukertaa. United Girls Helsinki työskentelee parhaillaan esikoislevynsä parissa. Yhtyeen soundin perustana on elektroninen tanssimusiikki, mutta suomenkieliset laulut, rap-osuudet ja räväkkä asenne erottavat yhtyeen muista EDM-kokoonpanoista.

Emma, Elina ja Siiri perustivat yhtyeen Weekend Festivalissa tulleen päähänpiston myötä.

– Mä ja Elina ollaan tunnettu neljännestä luokasta asti. Meidän yhteisenä intohimona on EDM-musa, ja ollaan käyty Weekend-festareilla alusta asti. Siellä ollaan fiilistelty, että olis sairaan siistiä laittaa EDM-henkinen kokoonpano pystyyn ja tehdä jotain, Emma kertoo.

– Se kuitenkin jäi siinä festarihumussa, kunnes puhuttiin mun koulukaverille Siirille, joka oli ihan kybällä messissä. Siitä juttu sai jotenkin konkretian ja alettiin tekee kunnolla. Sitten tehtiin Kielletty leikki vielä siihen päälle niin siitä U.G.H. lähti!