Chris Brown kävi naisfaniin käsiksi – video päätyi nettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Chris Brownin nimi on edelleenkin kuuma peruna, kun puhutaan naisten hakkaamisesta. Vaikka mies kärsi jo tuomionsa vankilassa ex-tyttöystävä Rihannan kanssa tapahtuneen välikohtauksen vuoksi, on hänellä varmaankin ikuisesti vaimonhakkaajan leima otsassaan.

YouTube
YouTube

Tätä asiaa ei auta se, että mies on keränny Rihanna-episodin jälkeen kontolleen myös muita pahoinpitelysyytteitä. Nyt verkossa leviää video, jolla Brown työntää kovaotteisesti naisen syrjään. Nainen yrittää antaa ohikulkevalle tähdelle suudelmaa, mutta Brown tunkee kätensä naisfanin naamalle. Video on kuvattu Houstonissa ja nainen on myöntänyt olleensa tapahtuma-aikaan humalassa, TMZ raportoi.

Chris Brownin ongelmat lain kanssa eivät ole vielä ohi, sillä poptähteä syytetään edelleen Parker Adams -nimisen miehen pahoinpitelystä Washington D.C.:ssä. TMZ-sivuston mukaan syyttäjä yritti sopia tapausta Brownin ja hänen asianajajansa kanssa, mutta artisti ei suostunut ehtoihin ja näin ollen tapaus tullaan ratkaisemaan oikeuden edessä. Mikäli tähti olisi hyväksynyt sopimksen, hän olisi välttynyt vankilalalta. Nyt uuden vankilatuomion mahdollisuus säilyy.